Estudi de camp de les col·leccions i dels fons fotogràfics dels

Ajuntaments de les comarques gironines

L’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona, a través d’INSPAI, Centre de la Imatge, presenta el projecte "Estudi de camp de les col·leccions i dels fons fotogràfics dels ajuntaments de les comarques gironines".

Aquest document suposa una aportació al coneixement de la documentació fotogràfica en tots els seus aspectes i mostra en quin estat es troben les imatges i el patrimoni fotogràfic dels ajuntaments de la nostra demarcació.

L’objectiu fonamental d’aquest estudi ha consistit a avaluar l’estat de les col·leccions i dels fons fotogràfics que gestionen i custodien els ens locals de les comarques gironines. La informació que n’hem obtingut ens permetrà, alhora, analitzar, definir i planificar de manera acurada les pautes d’actuació del Servei d’Assessorament Tècnic que INSPAI ofereix als municipis gironins per avançar en la gestió, cura i preservació del nostre patrimoni fotogràfic.

La presentació, que tindrà lloc el 30 de setembre, a les 11.30 h, al Centre Cultural Fontana d’Or de Girona, serà a càrrec de Roger Zamorano, vicepresident i diputat de Cultura de la Diputació de Girona; Ramon Alberch, subdirector general d’Arxius i Gestió Documental de la Generalitat de Catalunya; Joan Antoni Jiménez, president de l’Associació d’Arxivers de Catalunya, i Natàlia Navarro, cap d’INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona.


L’acte s’emmarca dins la II jornada tècnica "El patrimoni fotogràfic de les comarques gironines. La gestió de les imatges en els ens locals".

A sota podeu consultar la publicació electrònica:

ESTUDI DE CAMP (Alta resolució - 18MB)

ESTUDI DE CAMP (Baixa resolució - 9MB)
Plaça de l’Hospital, núm. 6, 17002 Girona (Casa de Cultura) | Tel. 972 185 058 / 972 185 000
info@inspai.cat | Situació | Avís legal | Diputació de Girona © 2007