SERVEI DE CONSULTA I PRÉSTEC

El servei de consulta i préstec d’imatges i audiovisuals actua com a intermediari entre els generadors de la documentació i els usuaris facilitant la difusió de la informació i la documentació segons les necessitats de cadascú en un entorn digital i social.

El servei atén les consultes dels seus fons i col·leccions així com dels seus fons bibliogràfic i hemerogràfici gestiona el servei de reprografia i el préstec temporal d’originals.

L’accés als seus serveis està regulat pel Reglament del Centre de la Imatge i de gestió dels documents d'imatge de la Diputació de Girona.

La consulta dels fons i col·leccions de l’arxiu d’INSPAI, Centre de la Imatge, així com dels seus fons bibliogràfic i hemerogràfic especialitzats en el món de la imatge, es pot fer en línia mitjançant aquest web o bé presencialment.

En cas que els documents d’imatge no siguin de lliure accés en el lloc web, o si heu de fer consultes relacionades amb els fons i col·leccions d’imatges, podeu posar-vos en contacte amb el personal tècnic del centre mitjançant l’adreça consultes@inspai.cat o bé trucar al telèfon 972 185 058.

Consulta presencial

INSPAI disposa d’una sala de consulta oberta al públic on es poden consultar, amb cita prèvia, els fons documentals de manera presencial.

Si esteu interessats a visitar-nos, podeu escriure’ns a l’adreça consultes@inspai.cat o bé trucar al telèfon 972 185 058.

Horaris d'atenció: Tots els matins, de dilluns a divendres, de 9:30 a 14 h.

Sala de consulta: Edifici de la Casa de Cultura de Girona (plaça de l’Hospital, 6, 2n 17002 Girona).

Gestió de sol·licituds de reproducció

Si esteu interessats a reproduir o publicar imatges dels fons i col·leccions d’INSPAI, podeu gestionar la vostra sol·licitud a través d’aquest web o bé posar-vos en contacte amb el servei.

Un cop aprovada la sol·licitud, se signarà un acord privat entre el sol·licitant i INSPAI que inclourà el cobrament, o l’exempció, de taxes de préstec d’imatges, segons els usos sol·licitats. Es poden consultar les tarifes i les bonificacions en l’Ordenança fiscal reguladora vigent.

El pagament o la declaració de bonificació no eximeix el sol·licitant d’abonar els drets de propietat intel·lectual que puguin correspondre a tercers. És responsabilitat del sol·licitant obtenir de l’autor o dels titulars dels drets esmentats els permisos corresponents abans de publicar les imatges.

Préstec temporal d'originals

Les institucions i entitats que ho desitgin poden sol·licitar el préstec temporal d’originals per a exposicions, d’acord amb els criteris de conservació del patrimoni fotogràfic i audiovisual d’INSPAI.

Si esteu interessats en una cessió temporal, podeu contactar amb INSPAI mitjançant l’adreça consultes@inspai.cat.

Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 info@inspai.catinfo@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018