Exposició

Exposicions virtuals

Vint anys de Joves Fotògraf(e)s

Cicle: Joves Fotògraf(e)s de Catalunya (2021)

Autors: Quim Giró, Amapola Punk, Maria del Mar de Ribot, Rafel Bosch, Eloi Bautista, Martí Artalejo, Pere de Prada, Tonyi Mateos, Elisabert Serra, Joel López, Alícia Rius, Yurian Quintanas, Carles Palacio, Marina Calahorra, Daniel Casanovas, Martí Albesa, Oriol Roura, Isaac Flores

L'edició de 2021 del Premi Joves Fotògrafi(e)s de Catalunya commemora el vintè aniversari del Premi. Durant aquests anys s'han premiat divuit fotògrafs, s'han exposat més de sis-centes fotografies en més de dues-centes mostres en municipis, i anualment s'ha participat en nou festivals de fotografia, locals, nacionals i internacionals (en total, quaranta-cinc participacions, aproximadament). Aquestes són algunes de les xifres d'un premi que s'ha consolidat i que té com a objectiu oferir suport als creadors més joves i donar a conèixer la seva obra.

Per a alguns dels fotògrafs premiats, el Premi ha suposat un gran impuls en la seva carrera professional. A d'altres, els ha donat confiança i motivació per seguir creant. Per a INSPAI és una satisfacció portar més de vint anys al costat dels joves, promocionant la creació fotogràfica. Aquesta experiència ha ajudat a tenir una visió de les tendències en la fotografia contemporània dels darrers anys, sense oblidar el valor patrimonial que suposa l'aportació de més de sis-centes fotografies als fons fotogràfics d'INSPAI.


Dies

La Casa Nova de Can Plana, Riells i Viabrea
Del 5 d'octubre al 5 de novembre de 2022  

Històric d'Itinerància

Sala de plens Josep Masoliver, Garrigàs
De l'1 al 30 de setembre de 2022

Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners
Del 19 de març al 24 d'abril de 2022

Col·legi d'Aparelladors de Girona (La Punxa), Girona
Del 18 de novembre a l'11 de desembre de 2021 

Catàleg

Catàleg

Invitació

Invitació
<  Torna al llistat Següent exposició >
Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 info@inspai.catinfo@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018