Icona agenda Actualitat

La web d'INSPAI, finalista dels premis tecnològics E-TECH 2018
Dimarts 11 de Desembre

La web d'INSPAI, finalista dels premis tecnològics E-TECH 2018


L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) va reunir ahir 140 persones en la gala dels dotzens premis E-TECH.

En aquesta gala, la web www.inspai.cat ha quedat finalista, en la categoria Premi a l'Aplicació de Tecnologia a l'Empresa, el web desenvolupat per l'estudi Iglésies Associats i programat pels equips d'informàtica de la Diputació de Girona.

Amb la renovació del web, INSPAI vol garantir una millor usabilitat als usuaris, presentar el contingut d'una manera més neta i clara, i millorar l'eina de recerca del fons i de les col·leccions d'imatges. Amb el nou format es garanteix una millor usabilitat als usuaris amb la presentació dels continguts d'una manera més neta i clara, i una millora de l'eina de cerca dels seus fons i col'leccions d'imatges.

El nou lloc web vol donar una nova imatge visual d'INSPAI. S'ha apostat per un disseny net, clar, poc carregat i funcional. S'han reorganitzat i reestructurat els continguts i s¿ha creat una arquitectura de base de dades paral·lela que fa més fàcil la visualització i la recerca de les imatges.

Blog
Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 info@inspai.catinfo@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018