Logo DDGI

Icona agenda Actualitat

Setze anys de mirades d'INSPAI
Divendres 23 d'Abril

Setze anys de mirades d'INSPAI


Des del 2004, INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona edita cada any una sèrie de punts de llibre monotemàtics amb la intenció de difondre i divulgar les col·leccions i els fons fotogràfics d'INSPAI.

«Mirades a la col·lecció»

«Mirades a la col·lecció» és la nova sèrie dels punts de llibre que edita anualment INSPAI des de fa setze anys. L'edició d'enguany s'ha elaborat a partir de la cerca, entre milers d'imatges, de persones que interpel·len la càmera, conscients, sovint en un grup, de la presència del fotògraf. Són les mirades d'aquestes persones les que ara ens interpel·len a nosaltres, i també les dels mateixos fotògrafs a través de les seves càmeres. Des d'una diversitat d'èpoques, d'ubicacions geogràfiques i de contextos socials, aquestes mirades esdevenen avui el reflex comú de sentiments, emocions i expressions de caràcter universal. Mirades plurals al passat des del present.

L'edició d'enguany conté fotografíes de principis de segle xx a 1984 d'alguns dels fons fotogràfics d'INSPAI: Fons Lluís Hugas i Grau, Col·lecció Pagès Fuertes, Fons Dani Duch, Fons Rafael Vilarrubias, Fons Joan Comalat, Fons Pablo García Cortés, Pablito, Fons Josep Maria Bohigas Pujol i del Fons Emili Massanas i Burcet.

On podeu trobar els punts d'INSPAI


A més de la parada de Sant Jordi de la Diputació de Girona, trobareu aquesta sèrie de deu punts de llibre en diverses llibreries de Catalunya, així com a Palma de Mallorca i a Perpinyà. Consulteu aquí els punts de venda i el conjunt de sèries publicades en aquests setze anys de la col·lecció.

Blog
Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 consultes@inspai.catconsultes@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018