Logo DDGI

Icona agenda Actualitat

Imatge notícia - Presentació de l'exposició virtual interactiva de la II Biennal Internacional de Fotografia Imatge 2 notícia - Presentació de l'exposició virtual interactiva de la II Biennal Internacional de Fotografia Imatge 3 notícia - Presentació de l'exposició virtual interactiva de la II Biennal Internacional de Fotografia Imatge 4 notícia - Presentació de l'exposició virtual interactiva de la II Biennal Internacional de Fotografia
Dijous 20 de Gener

Presentació de l'exposició virtual interactiva de la II Biennal Internacional de Fotografia

Premis de fotografia de la II Biennal Internacional de Fotografia.

INSPAI, Centre de la Imatge, presenta els treballs premiats en la segona Biennal Internacional de Fotografia, que va tenir lloc a Girona l'any 2009.

Presentació de l'exposició virtual interactiva de la II Biennal Internacional de Fotografía.

Avui tornem a inaugurar-la d'una manera especial, des de la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, convertida en aquesta ocasió en un equipament virtual de primer nivell en el qual podreu navegar amb facilitat per tota la sala i ampliar les imatges i els panells informatius amb un sol clic.

II Biennal Internacional de Fotografia, concurs fotogràfic internacional.

Després de l'èxit de participació assolit en l'edició anterior, des d'INSPAI es va continuar potenciant la creació en el camp de la fotografia i donant suport econòmic als autors i autores per tal que poguessin desenvolupar el seu projecte. Aquesta dinamització ha suposat un ajut per als creadors, i ha afavorit la col·laboració entre artistes i professionals del món de la fotografia, a més de beneficiar els ciutadans en apropar-los a la fotografia d'una manera més directa.

L'exposició es va dur a terme a la sala Martín Zermeño, al castell de Sant Ferran de Figueres, i es va poder visitar del 15 de gener al 18 de febrer de 2010.

Cal destacar l'elevat nombre de participants que es va assolir, ja que s'hi van presentar 112 projectes en la modalitat lliure, de procedència molt diversa. A banda de Catalunya, es van rebre propostes d'Estats Units, Portugal, Mèxic i Argentina, entre d'altres procedències.

El jurat de la II Biennal Internacional de Fotografia es va reunir en sessió extraordinària el 22 de juny de 2009 per d'avaluar els treballs seleccionats. Finalment, va declarar premiat el projecte Àlbums de Famílies, de Catalina Gayà i Mattia Insolera.

Àlbum de famílies és un caleidoscopi d'imatges quotidianes de set famílies. Homes i dones que han decidit tenir fills i que comparteixen la seva vida amb una altra persona del mateix sexe. Àlbum de famílies és l'aproximació que Mattia Insolera i Catalina Gayà han fet a una realitat emergent en l'espai públic, diversa (tant com la dels colors de l'arc de Sant Martí) i que, des de fa quatre anys, té un marc jurídic que l'empara. Les set famílies homoparentals que componen el projecte són molt diferents entre elles, però totes tenen en comú que són activistes de la quotidianitat: amb cada acció que duen a terme busquen que la seva vida sigui percebuda com la de qualsevol altra família. És a dir, plena de moments màgics, d'altres avorrits i molts altres senzillament rutinaris, familiars.

 

Desitgem que gaudiu de l'exposició!


Blog
Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 info@inspai.catinfo@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018