Logo DDGI

XXI CONVOCATÒRIA DEL PREMI JOVES FOTÒGRAF(E)S DE CATALUNYA

INSPAI, Centre de la Imatge, adscrit a l’Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació de la Diputació de Girona, convoca la XXI edició del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya, el qual té com a objectiu promoure i difondre els treballs fotogràfics dels joves fotògrafs i fotògrafes de l’àmbit territorial de Catalunya.

Aquesta aposta per la creació fotogràfica és un dels objectius d’INSPAI, conjuntament amb l’interès per, d’una banda, acostar la població a la fotografia des de totes les vessants, perquè pugui gaudir de les tendències de la producció fotogràfica actual, i, de l’altra, oferir als ajuntaments una proposta cultural mitjançant exposicions itinerants.

La Diputació escollirà un projecte fotogràfic d’entre tots els que s’hi presentin, que es dotarà dels recursos necessaris perquè sigui exposat, perquè se n’editi un catàleg i perquè l’exposició pugui itinerar. El projecte escollit es premiarà amb 1.250,00 euros bruts (import subjecte a les retencions de l’impost sobre la renda de les persones físiques vigents en el moment del pagament del premi).

 

Consulteu les bases del premi.

Aquesta convocatòria es regeix per les condicions següents:

Descarregueu-vos l'edicte.

 


XX PREMI JOVES FOTÒGRAF(E)S DE CATALUNYA

El projecte fotogràfic «Paredadors i pedrers, en perill d’extinció. Menorca, paisatge de pedra seca, un patrimoni cultural», d’Anna Lofi, va ser el darrer projecte guanyador del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya.

La fotògrafa Anna Lofi (López Figueras), va guanyar la vintena convocatòria del premi amb un projecte que vincula territori, natura i tradició.

La mostra està formada per trenta fotografies en color de gran qualitat, que a la manera d’un reportatge reivindiquen l’art de la pedra seca i permeten acostar al públic aquesta tècnica ancestral, inscrita l’any 2018 a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO..


Barrera del camí de Cavalls.

En Javier i en Carlos, treballant en l’ofici de paredador.

Pedreres de s'Hostal.

Sol·liciteu l'exposició

Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 consultes@inspai.catconsultes@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018