DIFUSIÓ I CREACIÓ - PUBLICACIONS

Col·lecció «Quaderns de Fotografia»

La col·lecció «Quaderns de Fotografia» difon, per mitjà de publicacions, els fons fotogràfics que formen part de les donacions i cessions de fotògrafs o particulars.

 

Punts de llibre

L'Àrea de Cultura de la Diputació de Girona edita cada any una sèrie de deu punts de llibre creats amb imatges extretes dels fons fotogràfics del Centre de la Imatge, amb l'objectiu de fer-ne difusió.

 

Catàlegs del Premi Joves Fotògraf(e)s

Els catàlegs de les diferents edicions del Premi Joves Fotògraf(e)s recullen les imatges de les exposicions realitzades en el marc d'aquest programa i permeten així conèixer la fotografia dels seus autors.

 

Col·lecció Cent Anys d'Imatges I

Les publicacions de la col·lecció «Cent Anys d'Imatges» difonen les col·leccions i els fons fotogràfics del Centre de la Imatge prenent com a fil conductor un tema concret.

Estudis de camp

Publicacions que estudien la documentació fotogràfica en tots els seus aspectes i que mostren l'estat en què es troben les imatges i el patrimoni fotogràfic.

 

Guia de digitalització d’arxius fotogràfics

Publicació dirigida a arxius, museus, centres documentals i equipaments culturals que gestionin documentació fotogràfica. Es descriuen tots aquells aspectes relacionats amb les bones pràctiques en els processos de digitalització de material fotogràfic.

Articles / Investigació

Recull d'articles tècnics que tracten diversos aspectes dels documents en imatge relacionats amb la història de la fotografia, la gestió arxivística, la digitalització, la difusió, la divulgació i l'opinió, entre d'altres.

 

Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 consultes@inspai.catconsultes@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018