Logo DDGI

ESTUDI DE CAMP

Estudi de camp del patrimoni fotogràfic dels museus de la Xarxa Terriotorial de Museus de les comarques gironines

Estudi de camp del patrimoni fotogràfic dels museus de la Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona


L'«Estudi de camp del patrimoni fotogràfic dels museus de la Xarxa Territorial de Museus de les comarques gironines», és fruit del projecte de col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació, a través de Cooperació Cultural i INSPAI amb la Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona.

Estudi de camp
Estudi de camp de les col·leccions i dels fons fotogràfics dels ajuntaments de les comarques gironines

Estudi de camp de les col·leccions i dels fons fotogràfics dels ajuntaments de les comarques gironines


El setembre de 2010, dins la II Jornada Tècnica «El patrimoni fotogràfic de les comarques gironines. La gestió de les imatges en els ens locals» es va presentar l'Estudi de camp de les col·leccions i dels fons fotogràfics dels ajuntaments de les comarques gironines.

Aquest document ha suposat una aportació al coneixement de la documentació fotogràfica en tots els seus aspectes, ja que mostra l'estat en què es troben les imatges i el patrimoni fotogràfic dels ajuntaments de la demarcació.

L'objectiu fonamental d'aquest estudi ha consistit a avaluar l'estat de les col·leccions i dels fons fotogràfics que gestionen i custodien els ens locals de les comarques gironines. La informació obtinguda ha permès analitzar, definir i planificar de manera acurada les pautes d'actuació del Servei d'Assessorament Tècnic que INSPAI ofereix als municipis gironins per avançar en la gestió, cura i preservació del patrimoni fotogràfic.Estudi de camp
Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 consultes@inspai.catconsultes@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018