DIFUSIÓ I CREACIÓ

Servei de Difusió i Creació

El Servei de Difusió i Creació té dos objectius: d'una banda, donar suport als fotògrafs i fotògrafes perquè desenvolupin els seus projectes i impulsar així la fotografia artística i documental; i, de l'altra, difondre les activitats dutes a terme pel Centre de la Imatge (exposicions, publicacions, conferències, etc.), entre les quals destaquen:

Premi Joves Fotògraf(e)s. És un programa que premia els fotògrafs joves amb l'exposició del seu projecte fotogràfic i l'edició del catàleg corresponent. L'exposició del projecte guanyador s'inaugura al claustre de la Diputació de Girona i, posteriorment, itinera per municipis de les comarques gironines (si bé també la poden sol·licitar altres entitats que hi estiguin interessades). La mostra també s'exposa en festivals de fotografia, com el Festival Off, de Perpinyà, i l'Imaginària, de Castelló de la Plana.

«Quaderns de Fotografia». En el marc de la col·lecció «Quaderns de Fotografia», que publica obres sobre els fons fotogràfics ingressats al Centre, s'organitza una exposició itinerant per difondre el fons tractat en la publicació.

«Cent Anys d'Imatges». També es poden veure per mitjà d'exposicions itinerants les imatges protagonistes de les publicacions de la col·lecció «Cent Anys d'Imatges», que difon les col·leccions i els fons fotogràfics del Centre de la Imatge prenent com a fil conductor un tema concret.

—Exposicions de fotografia antiga i contemporània.

Sala d'exposicions en 3D. La sala d'exposicions en 3D és un espai que ofereix als usuaris, per mitjà de la tecnologia, noves vies d'accés a les imatges dels fons i les col·leccions fotogràfiques que custodia i gestiona INSPAI, amb l'objectiu de fer-ne promoció i difusió.

—Publicació de catàlegs d'exposicions temporals, edició de punts de llibre, etc.

Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 info@inspai.catinfo@inspai.cat
Situació Avís legal Diputació de Girona 2018