Virtual expositions

Les exposicions virtuals interactives són un entorn innovador a través del qual es pot navegar amb facilitat per tota la sala i ampliar les imatges i els panells informatius amb un sol clic. 

INSPAI té el plaer de presentar-vos la primera exposició virtual interactiva amb els treballs premiats en la primera Biennal de Internacional Fotografia (Girona, novembre 2007). Ho fa d’una manera especial, des de la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, convertida aquesta vegada en un equipament virtual de primer nivell.

INSPAI, Centre de la Imatge, té com a objectius preservar la memòria històrica fotogràfica i audiovisual de les comarques gironines i fer-ne difusió, així com promoure la fotografia actual i donar-la a conèixer mitjançant exposicions i publicacions.

Primera Biennal Internacional de Fotografia - Exposició virtual

1ª Biennal de fotografia de Girona Reviviu la primera Biennal Internacional de Fotografia, que va tenir lloc a Girona el mes de novembre de 2007.

Segona Biennal Internacional de Fotografia - Exposició virtual

2ª Biennal de fotografia de Girona Reviviu la segona Biennal Internacional de Fotografia, que va tenir lloc a Girona el mes de novembre de 2009.

«Identitats vàlides», d'Isaac Flores, dinovè Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya

«Identitats vàlides», d'Isaac Flores Reviviu l'exposició que es va poder veure a la Casa de Cultura del 2 de març al 6 d'abril de 2021.

«Valentí Fargnoli, El paisatge revelat», 2019, any Valentí Fargnoli

«Valentí Fargnoli, El paisatge revelat», 2019, any Valentí Fargnoli Reviviu l'exposició commemorativa dels 75 anys de la mort del fotògraf que es va poder veure a la Capella de l'Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols del 14 de maig a l'11 de setembre de 2022.
Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 info@inspai.catinfo@inspai.cat
Location Legal notice Diputació de Girona 2018