Icona agenda Actualidad

Presentació de l'exposició virtual interactiva de la I Biennal Internacional de Fotografia
Dilluns 10 de Maig

Presentació de l'exposició virtual interactiva de la I Biennal Internacional de Fotografia

Exposicions virtuals


INSPAI, Centre de la Imatge, presenta els treballs premiats en la primera Biennal Internacional de Fotografia, que va tenir lloc a Girona el mes de novembre de 2007.

L'exposició està disponible en un nou equipament virtual al qual es pot accedir a través de la web del centre. Es tracta d'un entorn innovador per mitjà del qual es pot navegar amb facilitat per tota la sala i ampliar les imatges i els panells informatius amb un sol clic.

Primera Biennal Interancional de Fotografia

La I Biennal Internacional de Fotografia - Girona 2007 va néixer amb l'objectiu de crear un espai de trobada per a l'obra de fotògrafs tant de les terres gironines com de fora i, alhora, apropar la fotografia artística i documental a tots els públics a partir d'una mostra àmplia i representativa de les tendències de la producció fotogràfica actual.

L'exposició es va dur a terme a l'edifici Can Cugat de la Diputació de Girona i es va poder visitar del 9 de novembre al 16 de desembre de 2007.

Avui tornem a inaugurar-la d'una manera especial, des de la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, convertida aquesta vegada en un equipament virtual de primer nivell des d'on podreu navegar amb facilitat per tota la sala i ampliar les imatges i panells informatius amb un sol clic. Cal fer esment de l'elevat nombre de participants assolit, amb més de 1.200 fotografies presentades, de procedència molt diversa.

INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, té com a objectius preservar la memòria històrica fotogràfica i audiovisual de les comarques gironines i fer-ne difusió, així com promoure la fotografia actual i donar-la a conèixer mitjançant exposicions i publicacions.Blog
Logo Facebook Logo Vimeo Logo Youtube Logo Twitter
Plaça de l'Hospital, 6 - 17002 Girona. Tel. 972 185 058 / 972 185 000 info@inspai.catinfo@inspai.cat
Situación Aviso legal Diputació de Girona 2018